Tuesday, 30 September 2014

The Ali.


Hari ni genap 30 hari Ali dilahirkan..
Dan aku di sini sedang merindui anak sulung ku ini..
Musti tengah kacau tidur mummy..
Rasa macam semalam aku bercakap dengan dia..
Sewaktu dalam perut..
Dan hari ni dia dah berada di sini..
Dan menyaksikan dia lahir ke dunia..
Tanpa sebarang tangisan..
Dan muka serius..
Membuatkan aku bangga dengan ketibaan mu itu..
Lelaki mana boleh menangis..
Ewahh..





Yup..
Aku la orang yang bertanggungjawab..
Memberi nama Ali ni..
Bukan senang nak convince..
Nama yang superb ni..
Some people would say nama ni sangat old skool..
Some would say syiah..
But for me..
Ia sangat special..
Sbb ia adalah nama..
Untuk kanak kanak yang pertama memeluk Islam..
Tak cukup kewl lagi ke..?




Muka garang macam aku..
Look forward meeting you again son..
And of course lia too..
Missing both of you so much..!


p/s:
musti korang rindu kat post aku yang dah lama tak update kan..
kah kah kah..


Sekian.

No comments:

Post a Comment